Acampada 2018 (Rabós)

A Hajime ens agrada l’aventura! Pot ser vaser un altre cap de setmana plujós però més d’una trentena d’Hajimets i Hajimetes s’han atrevit a passar-s’ho molt bé a l’anual acampada Hajime. Aquesta vegada s’ha dut a terme a Rabós, al Mas Tres Puig, on no ens ha parat ni la predicció de mal temps ni la pluja. La manera més natural de connectar amb la natura, amb els companys, amb nosaltres mateixos… Volem agrair a tothom que ha confiat i ha apostat per nosaltres tot i el mal temps i a les famílies que ens han donat suport i ens han ajudat a poder fer-ho possible i han estat disponibles per qualsevol imprevist en aquesta acampada. Dona gust treballar amb persones com vosaltres. Tot i que aquesta acampada ha estat passada per aigua, ens ho hem passat d’allò més bé! Amb ganes de més, acomiadem d’aquest cap de setmana passat per aigua i ens veiem a la propera! Mil gràcies!

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*