Judo Quina 2018

El passat diumenge 16 de desembre l’Associació Hajime va estar present en dues activitats com a organitzadora. Al matí vam formar part un cop del Festival d’Arts Marcials de La Marató dins del marc de l’Associació de Judo de l’Alt Empordà i a la tarda vam dur a terme la nostra cinquena judoquina, una quina familiar on més de 100 persones van gaudir d’una tarda divertida i original on es jugàven 8 lots ben complerts, un lot especial per nens i un súperlot extra. Apart, els presents van poder gaudir d’alguns petits números d’exhibició pensats per quasi una trentena d’alumnes del club de totes les edats. Des de la junta es va decidir que el 10% dels beneficis de la quina anirien destinats a La Marató. Ens veiem l’any que ve per aquestes dates.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*