Monserrat, Sandokan

El passat dijous 27 de desembre el grup de joves sandokan va pujar amb èxit la seva tercera muntanya de les 12 que hi ha previstes. En aquest cas va ser Montserrat i va estar acompanyada d’una nit a Barcelona i un Scape Room que tots van superar. Amb la re-incorporació al grup de la Lis, Sandokan segueix endavant i amb èxit amb el projecte “Junts anem més amunt”

2 Comentarios

  1. Si us plau, us dono un consell, que canvieu el seguent text:
    Ha organitzat colònies i format part de l’equip de monitors en moltes
    ocasions. Ha realitzat puntualment activitats voluntàries amb disminuïts físics i psíquics.

    La paraula disminuits ja ha passat a l’historia , tots junts ens hem de reciclar i no fer servir paraules ofensives, la paraula correcte es ” persones amb diversitat funcional”. no son disminuides perque no son menys que ningú per tenir diferents capacitats, només demanem respecte amb les paraules utilitzades caduques i que no s’utilitzen.

    • Moltes gràcies per l’observació. No ens havíem fixat que aquella part del text estava desfasada. Ja està corregit. Recalcar que no volíem ofendre a ningú i que des d’Hajime promovem la utilització del terme diversitat funcional. Agraïm la seva ajuda.

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*