Cambrils

Aquests són els quatre valents que van participar en el Stage de Judo de Cambrils que es va celebrar el 16, 17, 18, 19 i 20 d’Agost. En Dani Aguilera, l’Edu Millet i la Júlia Darnés van estar entrenant matí i tarda des del dijous, i el cap de setmana es va incorporar la Judyth Romero que també va participar en les classes fins al diumenge. Un Stage molt profitós amb judokes d’arreu del món, amb un alt nivell, tant tècnic com físic, van estar practicant judo amb professors com Go Tsunoda, Darcel Yandzi, Craig Fallon o Winston Gordon. És una activitat molt recomanable i enfocada per a competidors i una gran oportunitat per a poder practicar amb altres judokes i aprendre. Van ser quatre dies molt intensos, d’un alt esforç físic, on era necessari estirar bé, beure molta aigua i estendre els kiomonos després de cada entrenament. 🥋 Podeu veure com van viure aquesta experiència a les històries destacades del nostre Instagram: Stage Cambrils18. 🥋

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*