Equip

L’Associació Esportiva Hajime va ser fundada a l’estiu del 2013 per 5 judokes de Vilafant i durant aquest temps s’hi han desvinculat i també unit més companys de dins i de fora del món del judo. A nivell d’experiència, per cap de nosaltres això és un inici en el món de l’esport ni del lleure, ni tampoc en el tracte amb nens.

El president, Dani Aguilera, empresari, criminòleg titulat i monitor i director de lleure titulat per l’Escola Empordà, porta 22 anys fent judo i aquest és el vuitè que fa d’entrenador a alumnes de 5 a 45 anys, a Vilafant, a Castelló d’Empúries, a Cabanes i a Vilamalla. És cinturó negre 2n DAN de judo i posseeix el títol de tècnic de judo i defensa personal nivell I. Apart de donar classes de judo, ha estat monitor del casal esportiu de Vilafant durant 5 anys, ha estat director del Cau de Vilafant i ha fet de formador de pre-monitors amb l’Escola Empordà i al casal de Vilafant. També ha organitzat i dirigit colònies esportives i de lleure en nombroses ocasions. Ha estat vicepresident esportiu al Club Esportiu Judo Vilafant i actualment és secretari de l’Associació de Judo Alt Empordà. Apart de dedicar el temps a estar amb nens i nenes a través de les activitats que porta a terme, també ha tingut experiències puntuals amb persones amb diversitat físiques i psíquiques a Lleida fent classes de circ a través de l’Institut Narcís Monturiol i ja fa 4 anys que és voluntari de l’ACELL ajudant en els campionats territorials d’Special Olympics i fa altres feines relacionades amb el món de l’esport i del lleure. Ha fet diferents cursets relacionats en el món del lleure i l’esport com el de manipulació d’aliments o el de nutrició i esport.

El vicepresident, l’Adrià Melendre és empresari i graduat en Filologia Hispànica amb intenció de dedicar-se a la docència amb joves. Ha treballat com a becari portant l’Aula d’Acollida de l’Institut Narcís Monturiol de Figueres durant el curs 2013-2014. Té experiència en les arts escèniques en l’àmbit del teatre, circ i música i és alumne del Centre Teatral el Galliner de Girona. Ha participat en activitats voluntàries amb persones amb diversitat físiques i psíquiques com en el circ de Lleida, i ja és un judoka consolidat (cinturó verd). Apart, és l’encarregat de realitzar els reportatges fotogràfics i de vídeo de totes les activitats que l’Associació realitza, i porta tot el que te a veure amb Internet i les xarxes socials.

El tresorer, Eduard Millet, és graduat en comptabilitat i finances i s’hi dedica i és monitor i director de lleure titulat. També té el títol de manipulador d’aliments. Porta 20 anys fent judo i ha portat exclusivament el grup de judo d’Avinyonet de Puigventós anteriorment i ara el de la Bisbal de l’Empordà. És 1r DAN (cinturó negre) de judo, té el títol de tècnic de judo i defensa personal nivell I i ha treballat com a monitor i coordinador al Casal de Vilafant durant 3 anys. A més, ha fet durant molts anys de monitor al Cau de Sant Pere de Figueres i al Cau de Vilafant, entitat que ha presidit i ha fet de director. Ha organitzat colònies i format part de l’equip de monitors en moltes ocasions. Ha realitzat puntualment activitats voluntàries amb persones amb diversitat físiques i psíquiques.

La secretària, la Melanie Fernández és llicenciada i exerceix de veterinària i té el títol de Primers Auxilis i Socorrisme i també el de manipulació d’aliments. Porta 15 anys fent judo i és 1r DAN i ex-competidora, arribant a quedar campiona de Catalunya la temporada 2014-2015. Ha format part de l’equip de monitors en colònies i activitats organitzades per l’Associació.

Pel que fa als vocals:

La Judith Romero porta 17 anys fent judo i és cinturó marró de judo. Té el títol de primers auxilis i socorrisme terrestre i ha format part de l’equip de monitors en colònies, estades i activitats de l’Associació. Apart, la Judith és la responsable de disseny de l’Associació, qui, entre altres coses, dissenya els cartells de les activitats i ha ideat el nostre logotip i les nostres samarretes, i és monitora de lleure titulada.

En David Aguilera, de 19 anys, és cinturó marró de judo i porta 13 anys practicant aquest esport. Monitor a l’Associació, al Casal de Vilafant , al Cau de Vilafant i a altres entitats esportives i de lleure, es pot dir que ho porta a la sang des de ben jove i és un dels puntals en tots els equips. Té el certificat de manipulador d’aliments i ha cursat un cicle formatiu de conducció d’activitats esportives en el medi natural. L’any 2017 entra oficialment a la junta d’Hajime per aportar sang fresca i noves idees al projecte comú. És el responsable de la web.

També forma part de l’equip d’entrenadors i monitors, encara que fora de la junta:

La Carla González, de 18 anys, està cursant Ciencies dels Aliments a la Universitats de Barcelona, és cinturó negre 1r DAN des dels 17 anys i la que l’ha obtingut en menys del club i de Vilafant. Actualment és 2a de Catalunya Júnior en categoria -52kg, i sens dubte és el nostre valor més gran a nivell competitiu per la seva gran experiència en els 8 anys que porta fent judo, i tècnicament de les millors judokes que tenim. Apart ha participat en diverses ocasions en l’equip de monitors en moltes de les nostres activitats.

L’Arnau Gironès, de 17 anys i cinturó marró, porta al grup de Castelló d’Empúries des dels seus inicis (ja fa 7 anys) i ha estat un dels alumnes més participatius de l’Associació. Des de la temporada 2017-2018 va entrar a formar part de l’equip d’entrenadors al seu poble.

I la Júlia Darnés, de 16 anys. Practicant el judo des de ben petita i seguint l’estela del club des del principi, és competidora (campiona de Catalunya durant la temporada 17- 18 i competidora de la selecció catalana al Campionat d’Espanya) i el nostre cinturó negre més jove, doncs el va aconseguir amb 15 anys. Apart, és un dels valors més gran que tenim a Hajime tant com a judoka com de competidora i persona.

Apart, tenim molta gent que ens recolza i ens dóna suport de la manera que saben col·laborant en les activitats que realitzem, tant entesos com no entesos en el judo.

Actualment l’Associació Esportiva Hajime es dedica a donar de classes de judo a Vilafant, Castelló d’Empúries, a Cabanes, a Vilamalla i a la Bisbal de l’Empordà, així com a fer un seguit d’activitats d el món del lleure i l’esport en diferents poblacions.

Des que va ser originada, Hajime ha anat organitzant activitats molt exitoses i que hem repetit, i durant els anys hem anat afegint de noves: estades, colònies, campus esportius, acampades, quines, jornades de defensa personal, sortides en bici, projectes educatius, etc. A més, l’associació ja ha col·laborat en activitats organitzades per l’ajuntament de
Vilafant com la cavalcada de reis, la recollida solidària de joguines, la Fira del Conill i l’Artesania, la Festa de la Vellesa, la Festa del Carme i la Festa Major, i també en la Setmana de l’Esport a Castelló, entre altres.

Hem sigut col·laboradors, organitzadors i participants en la Festival d’Arts Marcials per La Marató de TV3 de Figueres que organitza l’Associació de Judo Alt Empordà.

La majoria d’activitats que realitzem han estat proposades per participants de les nostres activitats i per pares i mares amb els que tractem, motiu pel qual ho agafem amb tantes ganes i sentim i podem dir que Hajime és de tots.