Associació Hajime

L’Associació esportiva Hajime és una associació formada per persones i que es dedica a les persones. Portada a terme per un grup de joves que sap escoltar i dur a terme totes les propostes i iniciatives que surten de tots els membres que la composen, l’Associació Hajime busca fomentar l’esport i principalment el judo, esport que la majoria dels membres practiquen i tenen interioritzat en les seves vides.

Més important encara, l’Associació Hajime busca educar a través de la diversió i la disciplina ben ensenyada, a través de valors i actituds que creiem que són indispensables per qualsevol bon creixement. Tenen cabuda tot tipus d’activitats esportives i de lleure. Fem sortides, colònies, estades i fins i tot tenim temps, i ganes, per quines i altres activitats d’oci ben diferents.

Nosaltres ens devem als nostres nens i nenes i a la resta de participants en les nostres activitats. Ens agrada formar primer persones, segon esportistes, tercer judokes principalment i, si cal, competidors.

El que ens defineix són els nostres vincles i la capacitat que tenim per sentir tantíssim per aquest esport i pels nostres companys, per ser com una veritable família amb ganes sempre de fer coses noves i gaudir de tot el que es proposa. L’Associació esportiva Hajime val molt la pena per a totes les edats i per tots els tipus de persones. Nosaltres gaudim de veritat fent el que fem!

Yuko Waza-ari Ippon!!

Dani Aguilera Samitier
President i Director Esportiu