Qui som

L’Associació Esportiva Hajime va ser fundada a l’estiu del 2013 per cinc judokes de Vilafant. A nivell d’experiència, per cap de nosaltres això és un inici en el món de l’esport ni del lleure, ni tampoc en el tracte amb la mainada.


Dani Aguilera, President

Porta més de 20 anys fent judo. És cinturó negre 2n DAN de judo i posseeix el títol de tècnic de judo i defensa personal nivell I. Monitor i director de lleure titulat. És secretari de l’associació de Judo Alt Empordà. Ha fet diferents cursets relacionats en el món del lleure i l’esport com el de nutrició i esport.

Adrià Melendre, vicepresident

Cinturó marró de judo. És l’encarregat de realitzar els reportatges fotogràfics i de vídeo de totes les activitats que l’Associació realitza, i porta tot el que te a veure amb la premsa.

Eduard Millet, tresorer

És monitor i director de lleure titulat. També té el títol de manipulador d’aliments. Porta més de 20 anys fent judo i és el coordinador del grup de La Bisbal de l’Empordà. És 1r DAN (cinturó negre) de judo, té el títol de tècnic de judo i defensa personal nivell. Ha organitzat colònies i format part de l’equip de monitors en moltes ocasions.

Melanie Fernández, secretària

Porta  més de 20 anys fent judo i és 1r DAN i competidora, arribant a quedar campiona de Catalunya la temporada 2014-2015. Ha format part de l’equip de monitors en colònies i activitats organitzades per l’Associació.

Judyth Romero, vocal

Amb més de 20 anys fent judo és 1r Dan de judo. És la responsable de disseny i creació de l’Associació, porta l’àrea de màrqueting i se’n carrega de les xarxes socials.

Arnau Gironès, vocal

Amb més de 10 anys fent judo és 1r Dan de judo. Se’n carrega de la pàgina web. També el podeu veure de monitor en les nostres activitats.

Apart, tenim molta gent que ens recolza i ens dóna suport de la manera que saben col·laborant en les activitats que realitzem, tant entesos com no entesos en el judo. 

Actualment l’Associació Esportiva Hajime es dedica a donar de classes de judo a Vilafant, Castelló d’Empúries, a Cabanes, a Vilamalla i a la Bisbal de l’Empordà, així com a fer un seguit d’activitats d el món del lleure i l’esport en diferents poblacions. 

Des que va ser originada, Hajime ha anat organitzant activitats molt exitoses i que hem repetit, i durant els anys hem anat afegint de noves: estades, colònies, campus esportius, acampades, quines, jornades de defensa personal, sortides en bici, projectes educatius, etc. 

Hem sigut col·laboradors, organitzadors i participants en la Festival d’Arts Marcials per La Marató de TV3 de Figueres que organitza l’Associació de Judo Alt Empordà. 

La majoria d’activitats que realitzem han estat proposades per participants de les nostres activitats i per pares i mares amb els que tractem, motiu pel qual ho agafem amb tantes ganes i sentim i podem dir que Hajime és de tots.


Equip tècnic

S’ocupen de l’activitat esportiva; les classes de judo i els entrenaments.

Les Delegades

Les encarregades del bon funcionament entre pares i mares amb els monitors.

Les Furgos

Responsables del desplaçament del tatami per a les activitats.